Problem efter switch byte

Som ni alla fått info om så har vi idag bytt våra switchar i boden. Detta skulle inte innebära några problem men som många märkt så fungerade inte tv kanalerna efter bytet. Även internet kan ha strulat för vissa personer.

Vi fick info om att det kunde uppstå problem om man hade kvar den gamla routern, men i och med att vi fått nya så skulle det inte vara några problem. Men det var det visst.

Fördelen är att det räcker med att trycka på resetknappen på routern och ev. starta om digitalboxen så ska allt fungera igen. Skulle inte detta hjälpa så får vi ber er att ringa Telia för support. 90200

Vi skickade ut info om detta till alla registrerade mail adresser samt sms till dom telefonnummer som vi har i vårt register. Har ni inte fått denna information så vänliga kontakta oss för att uppdatera er information i registerna.