Tv paket från Telia

Detta skriver Telia på sin hemsida idag:

Förändringar i tv-paket

Uppdaterad: 2015-03-30 18:55 | Kategorier:

Fr.o.m. den 1 april riskerar Telia att inte längre kunna sända kanalerna 5,9,11, Animal Planet, Eurosport 1 & 2, TLC och Discovery-kanalerna. Vi vill erbjuda dig marknadens bästa tv-utbud till ett bra pris. Innehållet ska vara brett och flexibelt och givetvis ska du kunna se innehållet på alla dina skärmar. Just nu kan inte en av våra leverantörer leverera det. Det är SBS Discovery, vilket innebär att det finns risk för att dessa kanaler inte kan visas i Telias tv-tjänst fr.o.m. 1 april. Vi beklagar detta och jobbar på att hitta en långsiktig lösning.

Den 1 april får du mer information om hur detta påverkar dig och ditt tv-paket via din tv-tjänst och på telia.se/sbs

En kommentar till “Tv paket från Telia”

  1. Hur ställer vi oss till att tv kanalerna från telia försvinner? Ska vi byta leverantör? Ska vi gå upp till till guld eller silver paket där femman finns kvar? Jag tycker ni borde gå ut med info på er hemsida och inte bara vad telia säger. Vi är ju en samfällighet.
    Mvh
    Peter Sjölander

Kommentarer inaktiverade.